Dossiers veilig opslaan?
Dossiers veilig opslaan?
Karmac Facilitair beschikt over veilige en goed beveiligde archiefopslagruimten in Lelystad en Almere. Lees snel verder...
Lees verder
archiefslide.jpg
De Karmac Groep
Karmac Informatie & Innovatie B.V. is onderdeel van de Karmac Groep, dé specialist op het gebied van informatielogistiek!
Lees verder
Ruimtegebrek?
Ruimtegebrek?
Karmac Facilitair beschikt over de juiste kennis en ervaring om uw fysieke archieven te beheren in overeenstemming met wet-en regelgeving.
Lees verder
012 Digitaal Nabewerken.jpg
Dossiers digitaliseren?
Schrijf u snel in voor een van onze lunchbijeenkomsten en maak de eerste (of de volgende) stap naar een digitale organisatie!
Lees verder
Zoek op de website:
Karmac Krant

Karmac krant, nr 19

De Karmac krant is een gezamenlijke uitgave van de Karmac bedrijven. In de Karmac krant informeren wij u over relevante (markt)ontwikkelingen, projecten en innovaties. 

Download DE KRANT IN HET pdf-FORMAAT
Bel mij terug
Telefoonnummer

Archief Digitaliseren

Uw fysieke archief digitaliseren biedt vele voordelen. Bespaar flink op uw archiefkosten door tijdswinst en sterk verminderde opslagkosten. Daarnaast zijn al uw documenten te allen tijden te snel op te vragen. Laat uw fysieke archief digitaliseren en profiteer ook van de vele voordelen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op

Karmac zorgt ervoor dat u van deze voordelen kunt profiteren, door zowel uw bestaande archieven als uw documentprocessen (aanwas documenten) te digitaliseren.

Door onze jarenlange ervaring met complexe scanprocessen (sinds 1974) zijn wij uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van digitaliseringsactiviteiten. Of het nou gaat om het digitaliseren van grote hoeveelheden medische dossiers, verzekeringspolissen, personeelsdossiers of cultureel erfgoed (oude akten, tekeningen en dia's). Bij Karmac bent u aan het juiste adres!

Samen met u bepalen wij de meest geschikte oplossing voor de digitalisering van uw archief. Bij de verwerking van uw dagelijkse aanwas documenten bieden wij u innovatieve oplossingen met waar mogelijk geautomatiseerde classificatie en data-extractie.

Wat maakt ons nog meer onderscheidend in de digitalisering van uw archief?

Karmac biedt u een totaaloplossing die op maat gemaakt is voor uw specifieke archief. Wij verzorgen naast de digitalisering, ook waar nodig archiefbewerking en archiefopslag. Door Karmac in de arm te nemen voor uw digitaliseringsactiviteiten creëert u betere dienstverlening naar uw klanten, snel toegankelijke informatie, met een goede kwaliteit en tegen lagere operationele kosten.

Voordelen van uw archief digitaliseren:

 • Digitale documenten zijn plaats- en tijdsonafhankelijk benaderbaar (24x7x365).
 • U bent veel minder tijd kwijt aan het opzoeken van documenten.
 • Digitale documenten zijn eenvoudiger te beheren en te beveiligen.
 • U hoeft niet bang te zijn voor calamiteiten zoals brand, waterschade of inbraak.
 • U bespaart opslag- en inventariskosten.
 • U kunt makkelijk documenten delen met collega's, klanten of partners.
 • U kunt dubbele documenten voorkomen (versiebeheer).
 • U kunt eenvoudig de volledigheid van dossiers controleren.
 • Digitale documenten maken Het Nieuwe Werken mogelijk.
 • U bent in staat om sneller te reageren naar clienten, klanten, collega's en partners.
 • U kunt zich volledig richten op uw kernactiviteiten!

Wilt u meer weten over digitaal archiveren of wat wij voor u kunnen betekenen bij het digitaliseren van uw archieven? Schrijf u dan vandaag nog in voor een van onze gratis lunchbijeenkomsten in Lelystad of neem telefonisch contact met ons op 0320 286 969 of mail naar info@karmac.nl. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Neem contact op