Dossiers veilig opslaan?
Dossiers veilig opslaan?
Karmac Facilitair beschikt over veilige en goed beveiligde archiefopslagruimten in Lelystad en Almere. Lees snel verder...
Lees verder
archiefslide.jpg
De Karmac Groep
Karmac Informatie & Innovatie B.V. is onderdeel van de Karmac Groep, dé specialist op het gebied van informatielogistiek!
Lees verder
Ruimtegebrek?
Ruimtegebrek?
Karmac Facilitair beschikt over de juiste kennis en ervaring om uw fysieke archieven te beheren in overeenstemming met wet-en regelgeving.
Lees verder
012 Digitaal Nabewerken.jpg
Dossiers digitaliseren?
Schrijf u snel in voor een van onze lunchbijeenkomsten en maak de eerste (of de volgende) stap naar een digitale organisatie!
Lees verder

Data-entry

U heeft uw archief laten digitaliseren, maar u heeft niet het gevoel dat u overzicht heeft in hetgeen wat gedigitaliseerd is. Door uw data te verrijken met meta data kunt u effectiever en efficiënter uw gegevens raadplegen.

Door jarenlange ervaringen van Karmac heeft u de mogelijkheid om op een nauwkeurige wijze uw gegevens te kunnen ordenen. De data kan eenvoudig worden gekoppeld aan uw systeem. 

Handmatige indexering

Als de opbouw en structuur van archiefstukken aan interpretatie onderhevig is, of als informatie niet automatisch kan worden herkent middels OCR (Optical Character Recognition), indexeren wij de archiefstukken handmatig. De dataspecialisten van Karmac zijn door ervaring en knowhow in staat om dit op een correcte wijze uit te voeren

Automatische indexering

Indien een archief generiek is, is het mogelijk om automatische indexering op het archief toe te passen. De software van Karmac is instaat om doormiddel van OCR en kenmerken van het archief de indexering automatisch te laten plaatsvinden.

Eenmaal herkend wordt de informatie geclassicficeerd, geïdentificeerd en gevalideerd.

Automatische documentherkenning is flexible en zeer toepasbaar. Zo is het geschikt voor elke organisatie waarin het classificeren, identificeren, indexeren en valideren van de documentstroom (in de breedste zin van het woord) arbeidsintensief en tijdrovend is. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over data-entry? Schrijf u dan vandaag nog in voor een van onze gratis lunchbijeenkomsten in Lelystad of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0320 286 969 of mail naar info@karmac.nl. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Neem contact op

Zoek op de website:
Karmac Krant

Karmac krant, nr 19

De Karmac krant is een gezamenlijke uitgave van de Karmac bedrijven. In de Karmac krant informeren wij u over relevante (markt)ontwikkelingen, projecten en innovaties. 

Download DE KRANT IN HET pdf-FORMAAT
Bel mij terug
Telefoonnummer