Dossiers veilig opslaan?
Dossiers veilig opslaan?
Karmac Facilitair beschikt over veilige en goed beveiligde archiefopslagruimten in Lelystad en Almere. Lees snel verder...
Lees verder
archiefslide.jpg
De Karmac Groep
Karmac Informatie & Innovatie B.V. is onderdeel van de Karmac Groep, dé specialist op het gebied van informatielogistiek!
Lees verder
Ruimtegebrek?
Ruimtegebrek?
Karmac Facilitair beschikt over de juiste kennis en ervaring om uw fysieke archieven te beheren in overeenstemming met wet-en regelgeving.
Lees verder
012 Digitaal Nabewerken.jpg
Dossiers digitaliseren?
Schrijf u snel in voor een van onze lunchbijeenkomsten en maak de eerste (of de volgende) stap naar een digitale organisatie!
Lees verder

Tekening- & grootformaat scanning

Karmac digitaliseert al jaren allerlei soorten tekeningen. De kwaliteit van originele tekeningen varieert enorm. Dit ontstaat deels door de ouderdom, deels door de wijze van bewaren en het gebruik. Denk hierbij o.a. aan blauwdrukken, achtergronden met veel “ruis”, dunne (potlood-)lijnen, vage stempels in kleur en vouwen: tekeningscanning biedt allerlei uitdagingen!

Karmac lost die uitdagingen graag voor u op door de inzet van gespecialiseerde apparatuur in combinatie met onze jarenlange expertise. Voor normale toepassingen beschikt Karmac over geavanceerde doorvoersystemen waarmee we in verschillende resoluties (zwart-wit, grijswaarden of kleur) uw tekeningen digitaliseren.

Voor kwetsbare tekeningen, andere groot formaat originelen zoals affiches en/of wanneer kwaliteit van het hoogste belang is, beschikken we over zogeheten stationaire scanners. Bij deze scanners wordt de tekening op een vacuümtafel gelegd en is de camera gepositioneerd boven dit opnamevlak. De tekening wordt niet bewogen tijdens digitalisering en er is (behalve het contact met de vacuümtafel) verder geen raakvlak met de apparatuur. Hiermee wordt voorkomen dat originelen beschadigd worden en wordt tevens een hoge scankwaliteit (met onder meer hoge scherpte en maatvastheid) bereikt.

Wilt u meer informatie over de digitalisering van tekening- & grootformaat scanning? Schrijf u dan vandaag nog in voor een van onze gratis lunchbijeenkomsten in Lelystad of neem telefonisch contact met ons op 0320 - 28 69 69 of vul het contactformulier in. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Zoek op de website:
Karmac Krant

Karmac krant, nr 19

De Karmac krant is een gezamenlijke uitgave van de Karmac bedrijven. In de Karmac krant informeren wij u over relevante (markt)ontwikkelingen, projecten en innovaties. 

Download DE KRANT IN HET pdf-FORMAAT
Bel mij terug
Telefoonnummer