Dossiers veilig opslaan?
Dossiers veilig opslaan?
Karmac Facilitair beschikt over veilige en goed beveiligde archiefopslagruimten in Lelystad en Almere. Lees snel verder...
Lees verder
archiefslide.jpg
De Karmac Groep
Karmac Informatie & Innovatie B.V. is onderdeel van de Karmac Groep, dé specialist op het gebied van informatielogistiek!
Lees verder
Ruimtegebrek?
Ruimtegebrek?
Karmac Facilitair beschikt over de juiste kennis en ervaring om uw fysieke archieven te beheren in overeenstemming met wet-en regelgeving.
Lees verder
012 Digitaal Nabewerken.jpg
Dossiers digitaliseren?
Schrijf u snel in voor een van onze lunchbijeenkomsten en maak de eerste (of de volgende) stap naar een digitale organisatie!
Lees verder

Karmac Informatie & Innovatie B.V.

Karmac Informatie & Innovatie is dé specialist op het gebied van digitalisering, backoffice outsourcing, post- en factuurverwerking en consultancy. Door onze jarenlange ervaring met complexe document- en gegevensprocessen (sinds 1974) zijn wij uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van informatielogistiek. U kunt onder meer bij ons terecht voor microfilm scannen, personeelsdossiers digitaliseren en wij kunnen uw archief digitaliseren

Voor al uw digitaliseringsactiviteiten

In tegenstelling tot de bedrijven die zich uitsluitend  richten op het scanproces biedt Karmac Informatie & Innovatie u een totaaloplossing  voor al uw digitaliseringsactiviteiten. Of het nou gaat om het digitaliseren van papieren dossiers, het op dagelijkse basis verwerken van fysieke (of digitale) post- en documentstromen, archiefopslag, archiefbeheer of juist advisering  omtrent wet- en regelgeving? Bij Karmac Informatie & Innovatie bent u aan het juiste adres!

Autoriteit Persoonsgegevens (AP)

Zoals u mag verwachten van een betrouwbare (scan) partner staat Karmac Informatie & Innovatie geregistreerd bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en werkt Karmac volledig in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). De Autoriteit Persoonsgegevens is een onafhankelijke organisatie die erop toeziet dat uw vertrouwelijke (persoons-) gegevens op een zorgvuldige manier worden verwerkt en beveiligd. Ons registratienummer bij de Autoriteit Persoonsgegevens is 1397623. Daarnaast is Karmac Informatie & Innovatie NEN-en-ISO 9001 gecertificeerd en werkt Karmac uitsluitend met eigen medewerkers die de Nederlandse nationaliteit hebben, nauwkeurig zijn gescreend en de Nederlandse taal goed beheersen.

 

Karmac

PW Groep: Papier vliegt eruit!

"De keuze voor een digitaliserings-partner was niet moeilijk: Karmac reageerde snel op de oproep, heeft veel ervaring, maakte een solide indruk en kon ook direct de koppeling naar het Raet-systeem realiseren" - Elly Wijfelaars (HR Manager PW Groep)

Karmac

NAGO digitaliseert duizenden affiches

"Wij hebben gekozen voor Karmac omdat zij echt met ons meedenken over hoe wij het digitaliseren zo efficient en goedkoop mogelijk kunnen doen" - Marie Christine van der Sman (directrice NAGO)

Zoek op de website:
Karmac Krant

Karmac krant, nr 19

De Karmac krant is een gezamenlijke uitgave van de Karmac bedrijven. In de Karmac krant informeren wij u over relevante (markt)ontwikkelingen, projecten en innovaties. 

Download DE KRANT IN HET pdf-FORMAAT
Bel mij terug
Telefoonnummer