Dossiers veilig opslaan?
Dossiers veilig opslaan?
Karmac Facilitair beschikt over veilige en goed beveiligde archiefopslagruimten in Lelystad en Almere. Lees snel verder...
Lees verder
archiefslide.jpg
De Karmac Groep
Karmac Informatie & Innovatie B.V. is onderdeel van de Karmac Groep, dé specialist op het gebied van informatielogistiek!
Lees verder
Ruimtegebrek?
Ruimtegebrek?
Karmac Facilitair beschikt over de juiste kennis en ervaring om uw fysieke archieven te beheren in overeenstemming met wet-en regelgeving.
Lees verder
012 Digitaal Nabewerken.jpg
Dossiers digitaliseren?
Schrijf u snel in voor een van onze lunchbijeenkomsten en maak de eerste (of de volgende) stap naar een digitale organisatie!
Lees verder

Lunch & Learn

Karmac organiseert met regelmaat lunch & learn bijeenkomsten over actuele onderwerpen en vraagstukken. De sessies hebben als doel om leerzaam en nuttig te zijn, en dus niet bedoeld voor de directe verkoop van diensten of producten. 

Enkele voorbeelden van lunch & Learn bijeekomsten die Karmac organiseert zijn:     

  • e-HRM: digitale personeelsdossiers;
  • Uw burgerzaken digitaal;
  • De digitale overheid;
  • Uw sociale zaken archieven digitaliseren;
  • Uw factuur- en poststromen digitaal;
  • Uw BWT-archieven digitaliseren.

Digitaal Meedoen

Wilt u het gehele scanproces van dossiermap tot digitaal document zien? En bent u zich aan het oriënteren op de conversie van uw fysieke papierstroom, maar wilt u weten wat dit u oplevert? Schrijft u zich dan snel in voor een interactieve lunch & learn sessie op de Documentcampus van Karmac in Lelystad.

Veel gerenommeerde commerciële organisaties, (semi) overheidsorganisaties en financiële instellingen zijn u reeds voorgegaan. Tot onze referenties horen onder andere: RTL Nederland, Tata Steel, KPN Telecom, Ministerie van VROM, Gemeente Haarlem, Unica, Hogeschool Utrecht, SNS Reaal, gemeente Amsterdam, ABN AMRO Bank, Volvo en gemeente Gouda.

Nieuwsgierig geworden?

Schrijf u dan vandaag nog in voor de eerste volgende exclusieve gratis lunchbijeenkomst en maak de (eerste of de volgende) stap naar een digitale organisatie. Karmac praat u graag persoonlijk bij. Uiteraard bent u onze gast en zijn er geen kosten en/of verdere verplichtingen verbonden aan deze lunchbijeenkomsten. Na ontvangst van de inschrijving ontvangt u een bevestiging met het programma en de routeinformatie. Inschrijven  lunch & learn >>

Zoek op de website:
Karmac Krant

Karmac krant, nr 19

De Karmac krant is een gezamenlijke uitgave van de Karmac bedrijven. In de Karmac krant informeren wij u over relevante (markt)ontwikkelingen, projecten en innovaties. 

Download DE KRANT IN HET pdf-FORMAAT
Bel mij terug
Telefoonnummer