Dossiers veilig opslaan?
Dossiers veilig opslaan?
Karmac Facilitair beschikt over veilige en goed beveiligde archiefopslagruimten in Lelystad en Almere. Lees snel verder...
Lees verder
archiefslide.jpg
De Karmac Groep
Karmac Informatie & Innovatie B.V. is onderdeel van de Karmac Groep, dé specialist op het gebied van informatielogistiek!
Lees verder
Ruimtegebrek?
Ruimtegebrek?
Karmac Facilitair beschikt over de juiste kennis en ervaring om uw fysieke archieven te beheren in overeenstemming met wet-en regelgeving.
Lees verder
012 Digitaal Nabewerken.jpg
Dossiers digitaliseren?
Schrijf u snel in voor een van onze lunchbijeenkomsten en maak de eerste (of de volgende) stap naar een digitale organisatie!
Lees verder

Studentendossiers digitaliseren

Een van de specialiteiten van Karmac is het digitaliseren en het digitaal indelen van studentendossiers op documentniveau. Daarbij nemen wij alle (voorbereidende) werkzaamheden uit uw handen zodat u zich volledig kunt richten op uw kernactiviteiten.

Naast het digitaliseren van de studentendossiers verzorgen wij bijvoorbeeld óók het importeren/inlezen van de door ons gedigitaliseerde studentendossiers in uw softwarepakket en het op terugkerende basis (dagelijks, wekelijks of maandelijks) verwerken van nieuwe aanwas-documenten en/of (complete) dossiers. Dit alles geheel softwareonafhankelijk, ons maakt het niet uit welk softwarepakket u gebruikt! Wij beschikken over betrouwbare koppelingen met vrijwel alle gerenommeerde softwarepartijen, enkele voorbeelden zijn:
AFAS, BCT, Centric, Circle Software, Decos, Expansion, EduArte, Microsoft, Peoplesoft
en SAP.

De voordelen van digitale studentendossiers?

 • U kunt per document de bewaartermijnen beheren;
 • U kunt veel eenvoudiger documenten opzoeken (tijdwinst en efficiëntiewinst);
 • U kunt eenvoudig documenten toevoegen aan een digitaal dossier;
 • U kunt de structuur in de toekomst aanpassen;
 • Het is mogelijk om documenten digitaal te schonen;
 • Documenten worden sneller getoond en zijn 24x7 beschikbaar;
 • U hoeft niet door grote pdf-documenten te scrollen;
 • U kunt per document(soort) autorisaties toepassen;
 • U kunt op map en/of documentsoort autorisaties toepassen;
 • Nadat uw goedkeuring hebt verkregen voor vervanging kunt u uw papieren dossiers vernietigen;
 • Karmac is u ook na het scannen van de studentendossiers behulpzaam.

Wilt u meer informatie over de digitalisering van studentendossiers? Schrijf u dan vandaag nog in voor een van onze gratis lunchbijeenkomsten in Lelystad of neem telefonisch contact met ons op 0320 - 28 69 69 of vul het contactformulier in. Wij voorzien u graag van meer informatie.

Neem contact op

Altijd compleet en up-to-date

Door het digitaliseren van uw studentendossiers uit te besteden aan Karmac beschikt u over digitale studentendossiers die altijd compleet en up-to-date zijn. Dossiers die u plaats- en tijdonafhankelijk kunt benaderen en die u in één oogopslag een betrouwbaar beeld geven over uw studenten/deelnemers-administratie. Kortom, u verhoogt de betrouwbaarheid van uw informatiehuishouding en zorgt ervoor dat financiële risico’s worden geëlimineerd. Daarnaast kan ook uw accountant zijn controle veel sneller uitvoeren. Dit scheelt u niet alleen tijd maar vooral óók kosten.

Na het beschikbaar stellen van de digitale dossiers in uw softwarepakket zijn de dossiers doorzoekbaar op meerdere sleutels (metadatering), bijvoorbeeld: deelnemersnummer, naam, sofinummer, opleiding en/of geboortedatum. Afhankelijk van uw softwarepakket kunt u ook zoeken op vrije tekst (steekwoorden).

Zoek op de website:
Karmac Krant

Karmac krant, nr 19

De Karmac krant is een gezamenlijke uitgave van de Karmac bedrijven. In de Karmac krant informeren wij u over relevante (markt)ontwikkelingen, projecten en innovaties. 

Download DE KRANT IN HET pdf-FORMAAT
Bel mij terug
Telefoonnummer